Privatlivspolitik for J H Massage

1. J H Massage v/Jens Haugstrup-Andersen er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

J H Massage, CVR 41576472, kan kontaktes via hjemmesiden og/eller jens@jhmassage.dk

2. Formålene med og retsgrundlaget for behandling af dine personoplysninger

J H Massage indsamler og behandler dine oplysninger i journalform i forbindelse med en bedre behandling. Samtykket til oplysningerne gives ved booking og i forbindelse med samtale ved behandlingen.

3. Kategori af personoplysninger

J H Massage behandler overordnet alene almindelige oplysninger som fx navn og adresse. mv. i forbindelse med bookinger, samt oplysninger om smerter, skader og tidligere behandling.

4. Modtagere eller kategori af modtagere

Det er alene J H Massage der anvender personoplysninger og videregiver ikke personlige oplysninger til andre end offentlige myndigheder, når vi efter regler og love er forpligtet til det.

5. Opbevaring af personoplysninger

J H Massage opbevarer personoplysninger i et lukket digitalt journalsystem, og sletter disse ved henvendelser med et ønske herom.

6. Retten til at trække samtykke tilbage

Du har, som klient hos J H Massage, til enhver tid, ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte J H Massage på de kontaktoplysninger, der fremgår ovenfor af pkt. 1.

7. Dine rettigheder

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte J H Massage. Du har ret til at se de personlige oplysninger vi ligger inde med (indsigtsret). J H Massage tager ikke gebyr for dette arbejde, men vil under hensyn til de administrative omkostninger det kræver henstille til forståelse for den svartid som måtte opleves som værende lang.

8. Ret til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig rettet.

9. Ret til sletning

Du har ret til at få slettet oplysninger om dig. J H Massage forbeholder sig retten til at beholde dine oplysninger så længe en evt. ubetalt behandling stadig er aktuel.

10. Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, som J H Massage behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på datatilsynet.dk. www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/hvad-er-dine-rettigheder