Mit navn er Jens Haugstrup-Andersen. Oprindeligt er min baggrund undervisning og ledelse, men jeg har, igennem mit liv, også sat sejl og fanget vinden mod andre retninger. Jeg tog en uddannelse som massør for at udfordre mig selv; for at lære et håndværk. Mine behandlinger bygger på det jeg mærker mig frem til er nødvendigt for at lindre. Jeg har stort fokus på triggerpunkter, og jeg bruger en hel del tid på at studere hvad der er bedst at gøre for de klienter som returnerer til briksen. Tøv ikke med at reservere tid eller tage kontakt.

Studio Statera

Mine behandlinger foregår ved at du aflægger mig et besøg i klinikfællesskabet Studio Statera i centrum af Odense (på lørdage). På sigt er det planen at jeg bliver udfarende massør på hverdagsaftener eller i weekender. Studio Statera finder du på adressen Mageløs 12, 5000 Odense C.

Massørskolen Fyn

Jeg er uddannet på Massørskolen Fyn – hvorfra jeg har fået en solid ballast og givet en masse elevbehandlinger til folk med alskens smerter i musklerne. Spændingshovedpine, myoser, spændinger i skuldre, spændinger i nakke, smerter i ryggen eller i lænden, er alt sammen noget jeg kan behandle.

Medlem af BFM

Jeg er medlem af Brancheforeningen Fysiurgisk Massage, BFM.