Husk at medbringe lagen og håndklæde.

Ved første møde skal du regne med en lidt kortere massage, da jeg vil bruge lidt tid på at forhøre mig om dine behov og evt. smerter.

Behandlingstiden er inkl. samtale, lejring, massage og afslutning + evt. en efterfølgende snak om den videre behandling.

J H Massage hos Studio Statera – Mageløs 12, 2. sal – 5000 Odense C

Lørdage fra 09:00 til 16:00. Der kan være andre åbningstider (det vil fremgå ved booking/i kalenderen). Aftaler uden for åbningstid kan indgås – i så fald kan du skrive til mig direkte.

Du kan betale online ved bestilling. Du kan også vælge at betale med MobilePay efter behandlingen. Overførsel til konto er også en mulighed hvis det gøres senest dagen efter behandlingen. Kontant betaling er ikke en mulighed endnu.

Jeg fører journal så du ikke skal genfortælle ved en efterfølgende behandling. Alle data bliver holdt sikkert gemt af vejen. De data som jeg indsamler kan du til hver en tid både få indsigt i, og bede slettet jf. reglerne om databeskyttelse. Jeg går meget op i at sikre dine data og følger nøje Datatilsynets regler. Læs mere om din sikkerhed og rettigheder her

Brug de sociale medier eller skriv til mig på jens@jhmassage.dk