Akupressur

Akupressur er en alternativ medicinsk praksis, der har sine rødder i traditionel kinesisk medicin (TCM) og har været anvendt i århundreder for at lindre smerter, fremme afslapning og forbedre kroppens generelle sundhed. Akupressur involverer tryk på specifikke punkter på kroppen med det formål at stimulere kroppens naturlige helingsmekanismer og fx øge blodcirkulation.

Akupressur kan bruges til at lindre en bred vifte af symptomer, herunder smerter, stress, angst, kvalme, søvnløshed og meget mere. Det er en sikker og naturlig metode, der kan udføres derhjemme eller med hjælp fra en kvalificeret akupressurterapeut. Det er dog vigtigt at huske, at akupressur ikke bør erstatte traditionel medicinsk behandling, især i tilfælde af alvorlige medicinske tilstande. Det kan dog være en nyttig supplement til at fremme generel sundhed og velvære.

Akupressur anses for at være en sikker og ikke-invasiv metode til at fremme helbred og velvære. Den kan bruges til at lindre en række lidelser, herunder smerter, stress, søvnproblemer, fordøjelsesproblemer og mere. Mange mennesker finder det også nyttigt som en forebyggende metode til at opretholde balance i kroppen og fremme generel sundhed. Men som med enhver form for alternativ medicin bør det bruges som supplement til, ikke som erstatning for, konventionel medicinsk behandling, især i tilfælde af alvorlige medicinske tilstande.

 • 27 kg belastning på din nakke

  0506
  27 kg belastning på din nakke
  in Massage this entry has Ingen kommentarer by admin

  Er du voksen, vil din nakke være under pres fra dit hoved med ca. 5,5 kg – når der er omtrent 0 graders bøjning i nakken. Hvis din nakke er bøjet med omkring 60 grader, vil du lægge en belastning på op til 27 kg på din nakke. Det er dømt til at gå galt.
  Read more

 • Triggerpunktsmassage

  0511
  in Smertelindring, Triggerpunkter this entry has Ingen kommentarer by admin

  Triggerpunkter er forkortede muskelfibre som resulterer i sensitive, pinefulde ”knuder” der hvor den motoriske nerve er forbundet med musklen. De forkortede og spændte fibre gør at musklens bevægelighed bliver begrænset. Det kan betyde en stiv nakke eller ømhed i fx skulderen. Heldigvis kan effektiv triggerpunktsmassage afhjælpe dig med dine smerter. læs mere om hvad triggerpunkter
  Read more

 • En dygtig massør kender til scalenusmuskler

  0512

  Ved din massør hvordan man behandler scalenus-musklerne? Inden bagved m. sternocleidomastoideus ligger scalenus-musklerne. Hvis din massør ikke ved hvad man stiller op med disse muskler, så skal du finde dig en anden massør! Det lyder utroligt, men scalenus-musklerne har reflekssmerter i områder langt fra deres placering i kroppen. Således kan man lindre smerter i en
  Read more

 • Trivsel :-)

  0512
  in Trivsel this entry has Ingen kommentarer by admin

  Jeg har intet som helst med Gajol eller Toms at gøre. Jeg synes blot at de korte tekster, med ofte ret så gode citater, er interessante. Og når man så oven i købet måske får sin egen tekst trykt på æskerne (det håber jeg virkelig på), så kan det godt tåle lidt reklame. Det er
  Read more

 • Mit udgangspunkt

  0513
  in Massage this entry has Ingen kommentarer by admin

  Jeg får en oprigtig følelse af glæde og tilfredshed når mine klienter opnår lindring og finder mine behandlinger gode. I virkeligheden er en god massage meget mere en bare massagen. Man skal have det godt, være tryg, trives og leve med en sund krop. Her er massagen blot en af de ting som kan hjælpe.
  Read more

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid