Triggerpunktsmassage.

Triggerpunkter er forkortede muskelfibre som resulterer i sensitive, pinefulde ”knuder” der hvor den motoriske nerve er forbundet med musklen. De forkortede og spændte fibre gør at musklens bevægelighed bliver begrænset. Det kan betyde en stiv nakke eller ømhed i fx skulderen.

Når man trykker på et triggerpunkt, vil man mærke en lokal smerte, og ind imellem også smerter der stråler ud i kroppen. Musklerne har et helt særligt smertemønster, der er de samme fra person til person. Man kan kortlægge smerterne og hvor de stammer fra. Det er derfor at smertelindring med triggerpunktsmassage er værd at ty til.

I mange tilfælde kan en god massage løsne op, men oftest skal der en mere fokuseret behandling til før der lindres dybere i vævet. Du udvikler triggerpunkter i dine muskler ved direkte skader i musklen, fx ved slag eller stød. Eller du udvikler triggerpunkter når du har haft en langvarig overbelastning, fx ved computerarbejde eller træning. Du kan også udvikle triggerpunkter ved akut overbelastning, angst og stress, samt når dit nervesystem bliver aktiveret ved lokal nedkøling.

Effektiv triggerpunktsmassage kan afhjælpe dine smerter. Når jeg udfører triggerpunktsmassage lægger jeg et hårdt pres, i omkring 20 sekunder, præcis der hvor det føles mest ømt. Det er derfor at denne form for massage ikke føles særlig behagelig mens den står på. Til gengæld er der meget at vinde ved at udsætte sig selv for denne smertelindring. Effekten viser sig nemlig oftest at være særlig stor. Og efterfølgende vil du opleve en afspændthed og lindring. Du kan kontakte mig hvis du vil have en snak om mulighederne for en god massage der går i dybden med smertelindring.

 • 27 kg belastning på din nakke

  0506
  27 kg belastning på din nakke
  in Massage this entry has Ingen kommentarer by admin

  Er du voksen, vil din nakke være under pres fra dit hoved med ca. 5,5 kg – når der er omtrent 0 graders bøjning i nakken. Hvis din nakke er bøjet med omkring 60 grader, vil du lægge en belastning på op til 27 kg på din nakke. Det er dømt til at gå galt.
  Read more

 • Triggerpunktsmassage

  0511
  in Smertelindring, Triggerpunkter this entry has Ingen kommentarer by admin

  Triggerpunkter er forkortede muskelfibre som resulterer i sensitive, pinefulde ”knuder” der hvor den motoriske nerve er forbundet med musklen. De forkortede og spændte fibre gør at musklens bevægelighed bliver begrænset. Det kan betyde en stiv nakke eller ømhed i fx skulderen. Heldigvis kan effektiv triggerpunktsmassage afhjælpe dig med dine smerter. læs mere om hvad triggerpunkter
  Read more

 • En dygtig massør kender til scalenusmuskler

  0512

  Ved din massør hvordan man behandler scalenus-musklerne? Inden bagved m. sternocleidomastoideus ligger scalenus-musklerne. Hvis din massør ikke ved hvad man stiller op med disse muskler, så skal du finde dig en anden massør! Det lyder utroligt, men scalenus-musklerne har reflekssmerter i områder langt fra deres placering i kroppen. Således kan man lindre smerter i en
  Read more

 • Trivsel :-)

  0512
  in Trivsel this entry has Ingen kommentarer by admin

  Jeg har intet som helst med Gajol eller Toms at gøre. Jeg synes blot at de korte tekster, med ofte ret så gode citater, er interessante. Og når man så oven i købet måske får sin egen tekst trykt på æskerne (det håber jeg virkelig på), så kan det godt tåle lidt reklame. Det er
  Read more

 • Mit udgangspunkt

  0513
  in Massage this entry has Ingen kommentarer by admin

  Jeg får en oprigtig følelse af glæde og tilfredshed når mine klienter opnår lindring og finder mine behandlinger gode. I virkeligheden er en god massage meget mere en bare massagen. Man skal have det godt, være tryg, trives og leve med en sund krop. Her er massagen blot en af de ting som kan hjælpe.
  Read more

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid