Alt det praktiske i forbindelse med massagen er samlet her:

Husk at medbringe lagen og håndklæde.

Ved første møde skal du regne med en lidt kortere massage, da jeg vil bruge lidt tid på at forhøre mig om dine behov og evt. smerter.

Behandlingstiden er inkl. samtale, lejring, massage og afslutning + evt. en efterfølgende snak om den videre behandling.

Du kan betale med MobilePay efter behandlingen. Kontant betaling er ikke en mulighed endnu.

Jeg fører journal så du ikke skal genfortælle ved en efterfølgende behandling. Alle data bliver holdt sikkert gemt af vejen. De data som jeg indsamler kan du til hver en tid både få indsigt i, og bede slettet jf. reglerne om databeskyttelse. Jeg går meget op i at sikre dine data og følger nøje Datatilsynets regler.


Åbningstiderne er som følger:

Mandag
15:00-20:00

Tirsdag
Ring eller skriv for en aftale

Onsdag
15:00-20:00

Torsdag
15:00-20:00

Fredag
Ring eller skriv for en aftale

Lørdag
09:00-16:00

Søndag
Lukket

Aftaler uden for alm. åbningstid kan indgås – i så fald kan du skrive eller ringe til mig.


Klinikken ligger i samme bygning som Nordisk Skønhed. Adressen er Kochsgade 23, dør 3 – 5000 Odense C.

Du kan reservere tid via dette link:

Du kan købe de produkter jeg anvender til mine behandlinger fra min shop. Husk at der er rabat hvis du køber efter endt behandling. Se mine, og alle de andre, produkter fra Nu Skin på

Du kan sende mig en mail på

Du skal være velkommen til at ringe til mig for en snak om det jeg tilbyder. Hvis jeg ikke svarer er det sikkert fordi jeg er midt i en behandling eller på anden måde er forhindret. Skriv hellere en mail end at sende en sms.

Du kan ringe til mig på

J H Massage
Kochsgade 23, dør 3
5000 Odense C
Tlf. 506 506 95
Mail jens@jhmassage.dk
CVR 45576472
MobilePay 718100

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk