Husk at medbringe lagen og håndklæde.

Ved første møde skal du regne med en lidt kortere massage, da jeg vil bruge lidt tid på at forhøre mig om dine behov og evt. smerter.

Behandlingstiden er inkl. samtale, lejring, massage og afslutning + evt. en efterfølgende snak om den videre behandling.

J H Massage hos Studio Statera – Mageløs 12, 2. sal – 5000 Odense C

Torsdage fra 14:00 til 20:00 og lørdage fra 09:00 til 16:00. Der kan være andre åbningstider (det vil fremgå ved booking/i kalenderen). Aftaler uden for åbningstid kan indgås – i så fald kan du skrive til mig direkte.

Du kan betale online ved bestilling. Du kan også vælge at betale med MobilePay efter behandlingen. Overførsel til konto er også en mulighed hvis det gøres senest dagen efter behandlingen. Kontant betaling er ikke en mulighed endnu.

Jeg fører journal så du ikke skal genfortælle ved en efterfølgende behandling. Alle data bliver holdt sikkert gemt af vejen. De data som jeg indsamler kan du til hver en tid både få indsigt i, og bede slettet jf. reglerne om databeskyttelse. Jeg går meget op i at sikre dine data og følger nøje Datatilsynets regler. Læs mere om din sikkerhed og rettigheder her

Brug de sociale medier eller skriv til mig på jens@jhmassage.dk

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Book tid
Køb produkt

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk