Book tid.

Behandlingen foregår i min klinik i Odense centrum.

Du skal kun huske lagen og håndklæde, så klarer jeg resten.

Klinikkens adresse er Kochsgade 23, dør 3 – 5000 Odense C.

Se mere under “Alt det praktiske” i menuen.

Brug reservationssystemet, for en aftale.

45 minutter
Enkelt muskelgruppe
425,-
3 x 20 min.
Lymfedrænage
599,-

Mandag
15:00-20:00
Tirsdag
Ring eller skriv for en aftale
Onsdag
15:00-20:00
Torsdag
15:00-20:00
Fredag
Ring eller skriv for en aftale
Lørdag
09:00-16:00
Søndag
Lukket

Aftaler uden for alm. åbningstid kan indgås – i så fald kan du skrive eller ringe til mig.

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk