• Massage for dig der ikke har smerter
  • 0329
Massage for dig der ikke har smerter

Hvis man ikke har smerter eller ømme muskler, kan der så alligevel være behov for en massage?

Ja! Er det korte svar.

Du kan opsøge massagen for at gøre noget godt for dig selv. Du kan vælge at vælge en massage for at slappe af og for at slippe hverdagens stress og ja

Massagen kan også afhjælpe kroppens blodcirkulation og dermed medvirke til frigørelse af affaldsstoffer.

En god massage kan også øge smidighed og bevægelighed.

Og endelig kan massage afhjælpe stress, spændingshovedpine, søvnløshed og sågar forhøjet blodtryk.

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk