Close

Hvilke behandlinger laver du?

Det jeg tilbyder er altid en behandling som målrettes efter de behov du og dine muskler har.

Mit udgangspunkt er den fysiurgiske massage hvor jeg arbejder dybt i kroppens muskler og væv. 

En god massøren ved meget om kroppens anatomi og derfor adskiller de fysiurgiske behandlinger sig væsentlig fra en typisk wellness-massage, som er en mere overfladisk behandling.

Det den fysiurgiske massage kan er at bedre blodgennemstrømning, medvirke til udskilning af affaldsstoffer og lindre muskelsmerter.

Mit speciale er triggerpunktsmassagen som jeg aldrig er stoppet med at studere og fortsat dygtiggør mig inden for. Med tryk de rigtige steder kan man forhindre stress og anspændthed, hvilket medfører  mere energi, bedre trivsel og større livsglæde. Når man kender til triggerpunkter og disse reflekssmerter så kan man behandle alverdens udfordringer der måtte være når det kommer til muskler. En triggerpunktsmassage kan mærkes, og er altså ikke en afslappende wellness-massage, selvom den stadig kan virke afslappende efterfølgende.

Som udgangspunkt vil mine behandlinger altid indeholde de særlige tryk som findes i triggerpunktsmassagen. Jeg har lige nu to typer at behandlinger. Enten en 45-minutters behandling hvor vi kan nå en muskelgruppe. Eller en 90-minutters massage hvor vi når hele kroppen igennem.