• M. psoas major – en vigtig muskel
  • 0629
M. psoas major – en vigtig muskel
inSmertelindring this entry has Ingen kommentarer by admin

Hvilken muskel er kroppens vigtigste? Det er faktisk svært at svare på. En hel del kunne trækkes frem, som fx m. scalenus eller m. gluteus. Det kunne faktisk også være m. psoas major som har sit udspring på den nederste del af rygsøjlen og går gennem maven for at fæstne på forsiden af lårbenet. Hvis du har muskler der kompenserer for det arbejde m. psoas major skulle have hjulpet dig med (stå oprejst og bevæge dig frit), kan det betyde en hel del smerter andre steder i kroppen, som fx i og omkring knæet. Der findes gode øvelser man kan ty til for at komme smerter i m. psoas major til livs, og der findes også triggerpunktsmassage der kan hjælpe. Jeg udfører massage der tager højde for de udfordringer der kan være med smerter knyttet til m. psoas major. Book en tid. Eller skriv for at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig.

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk