• Jeg er ret fleksibel :-)
  • 0630
Jeg er ret fleksibel :-)
inKlinik, Massage this entry has Ingen kommentarer by admin

Jeg fik, op ad dagen, en henvendelse fra en klient som har fulgt mig fra begyndelsen og jævnlig kommer til behandling. Hun ville gerne vide om jeg kunne hjælpe akut, uden for min almindelig åbningstid.

Og ja, det kan jeg når det ellers passer ind i mine andre planer. Derfor kører jeg naturligvis ind i klinikken og giver en behandling.

Skriv endelig til mig med forespørgsler om særlige aftaler. Vi finder nok en løsning.

Og husk, der er åbent alle torsdage og lørdage sommeren over.

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk