• Smerter i mit eget knæ er behandlet væk :-)
  • 0728
Smerter i mit eget knæ er behandlet væk :-)

Jeg har haft nogle smerter i mit knæ; i den nederste havldel af knæetforskudt lidt indad. Jeg er glad for at jeg ved en hel del om anatomi og triggerpunktsmassage, for jeg ved også at is (nedkøling) og smertstillende midler, som man ofte tyer til, ikke har nogen direkte indvirkning på smerterne.

Jeg har selvbehandlet smerterne ved at udføre triggerpunktsmassage på m. vastus medialis. Det har jeg gjort dels fordi jeg kender årsagen til smerterne (som var løb og overbelastning), og dels fordi jeg præcis ved hvor fra reflekssmerterne stammer.

Umiddelbart skulle man ikke tro at musklerne i låret, helt oppe fra hoften/bækkenet, har en indvirkning på smerter i knæet, men faktisk vil en god massage af lår og hofte medvirke til en lindring i knæet. Det er derfor det er vigtigt at din massør kender til muskernes indvirkning på hinanden og på de led som de binder sammen.

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk