• Gratis massage :-)
  • 0812
Gratis massage :-)
inKlinik, Massage this entry has Ingen kommentarer by admin

Jeg tilbyder en gratis massage til den som vil agere model på et foto som jeg kan anvende online. Det skal blot være et billede hvor jeg masserer din ryg i mit kliniklokale – og intet andet. Intet ansigt. Intet der kan afsløre hvem du er. Du skal naturligvis være med på at billedet bliver anvendt som reklame. Mon jeg finder en som vil lægge ryg til skue og modtage en god behandling? Skriv til mig på jens@jhmassage.dk 🙂

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk