• Massagecreme og andre produkter
  • 0825
Massagecreme og andre produkter
inKlinik, Massage, Studio Statera this entry has Ingen kommentarer by admin

Jeg anvender aldrig olie når jeg masserer. Jeg bruger massagecreme af den bedste slags og af forskellig type, alt efter hvilken smerte jeg skal lindre. Det er min erfaring at en creme skal medvirke til at skabe minimal friktion, samtidigt med at den skal være god at behandle med. Det bedste er hvis cremen ikke føles fedtet eller klam for både klienten og massøren.

For mig – og for mine kienter – er en massagecreme der er duftløs det bedste valg. Herudover er en professionel massagecreme netop anvendt af professionelle. De bedste cremer er sammensat så de ikke efterlader pletter på tøjet. Desuden skal alle ingredienser være listet således at man kan vide hvad indholdet er. Jeg anvender ikke massagecreme eller andre produkter der indeholder bivoks. Og endelig er de produkter jeg vælger nogle der absorberes langsomt, så jeg på den måde ikke anvender for meget. Det er der nemlig ingen grund til 😉

I den kommende tid vil jeg eksperimentere med andre produkter også – det er nemlig min oplevelse at en hel del klienter har meget tør hud, ja indimellem også nupret og ru hud. Det kan nogle gode produkter afhjælpe. Det er min plan at afslutte mine massager med en god lotion. Jeg håber at mange af mine klienter er med på at være prøveklude 🙂

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk