Close

Massagecreme og andre produkter

Jeg anvender aldrig olie når jeg masserer. Jeg bruger massagecreme af den bedste slags og af forskellig type, alt efter hvilken smerte jeg skal lindre. Det er min erfaring at en creme skal medvirke til at skabe minimal friktion, samtidigt med at den skal være god at behandle med. Det bedste er hvis cremen ikke føles fedtet eller klam for både klienten og massøren.

For mig – og for mine kienter – er en massagecreme der er duftløs det bedste valg. Herudover er en professionel massagecreme netop anvendt af professionelle. De bedste cremer er sammensat så de ikke efterlader pletter på tøjet. Desuden skal alle ingredienser være listet således at man kan vide hvad indholdet er. Jeg anvender ikke massagecreme eller andre produkter der indeholder bivoks. Og endelig er de produkter jeg vælger nogle der absorberes langsomt, så jeg på den måde ikke anvender for meget. Det er der nemlig ingen grund til 😉

I den kommende tid vil jeg eksperimentere med andre produkter også – det er nemlig min oplevelse at en hel del klienter har meget tør hud, ja indimellem også nupret og ru hud. Det kan nogle gode produkter afhjælpe. Det er min plan at afslutte mine massager med en god lotion. Jeg håber at mange af mine klienter er med på at være prøveklude 🙂