• Dysleksi – kan massage hjælpe her!?
  • 0831
Dysleksi – kan massage hjælpe her!?
inMassage, Trivsel, Vigtig viden this entry has Ingen kommentarer by admin

Alternativ medicin og alternative metoder er et hastigt voksende marked. Det fylder på tværs af helse, trivsel, velvære og sundhed. Der findes hundredvis af behandlingsmetoder som påstår at kunne hjælpe og lindre, ja ligefrem helbrede. Dette gælder også når det kommer til dysleksi. Behandlingerne spænder solid forskning til ganske enkel ønsketænkning og kvaksalveri. Jeg vil til hver en tid stå fast på at en god massage, i det mindste, giver afslappethed og velvære, og i bedste fald dermed har indvirkning på en hel række af andre ubehageligheder og skavanker. Hold dig for god til at ty til hvilken som helst terapeutisk behandling, men vær også åben for alternativer. I øjeblikket studerer jeg hvad der er kommet frem omkring massage som en behandlingsform i forbindelse med dysleksi. I det mindste bør vi undersøge det. Tænk hvis vi kan afhjælpe dysleksi.

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk