Close

Dysleksi - kan massage hjælpe her!?

Alternativ medicin og alternative metoder er et hastigt voksende marked. Det fylder på tværs af helse, trivsel, velvære og sundhed. Der findes hundredvis af behandlingsmetoder som påstår at kunne hjælpe og lindre, ja ligefrem helbrede. Dette gælder også når det kommer til dysleksi. Behandlingerne spænder solid forskning til ganske enkel ønsketænkning og kvaksalveri. Jeg vil til hver en tid stå fast på at en god massage, i det mindste, giver afslappethed og velvære, og i bedste fald dermed har indvirkning på en hel række af andre ubehageligheder og skavanker. Hold dig for god til at ty til hvilken som helst terapeutisk behandling, men vær også åben for alternativer. I øjeblikket studerer jeg hvad der er kommet frem omkring massage som en behandlingsform i forbindelse med dysleksi. I det mindste bør vi undersøge det. Tænk hvis vi kan afhjælpe dysleksi.