Close

Det er disse produkter jeg anvender

Jeg anvender forskellige cremer fra SELECT. Heriblandt den almindelige ProfCare massagecreme til langt de fleste behandlinger. Der kan være behandlinger hvor jeg ander muskelvarmercremen eller muskelsalven, begge fra SELECT. Cremerne er gode til at modvirke friktionen, alt imens de ikke er så fede at de føles klamme at anvende. Jeg bruger aldrig olier. Efter en massage kan jeg finde på at bruge produkter fra NU SKIN. Enten for at modvirke tør hud, eller for at tilføre noget ekstra lindring. Baobab-cremen er fugtgiver. Ice dancer-gelen køler og lindrer musklerne i benene. Lufra-gelen renser huden og sørger samtidigt for blødgøre den efterfølgende. Produkterne fra NU SKIN kan du se og prøve i min klinik. Jeg har valgt NU SKIN fordi hele filosofien bag tiltaler mig, og fordi det er produkter jeg kan stå inde for. Du kan købe produkterne fra NU SKIN direkte her fra min hjemmeside, eller du kan opnå en rabat hvis du handler efter endt massage.

NU SKIN-produkter
SELECT-ProfCare