• Det er disse produkter jeg anvender
  • 0901
Det er disse produkter jeg anvender
inKlinik, Massage this entry has Ingen kommentarer by admin

Jeg anvender forskellige cremer fra SELECT. Heriblandt den almindelige ProfCare massagecreme til langt de fleste behandlinger. Der kan være behandlinger hvor jeg ander muskelvarmercremen eller muskelsalven, begge fra SELECT. Cremerne er gode til at modvirke friktionen, alt imens de ikke er så fede at de føles klamme at anvende. Jeg bruger aldrig olier. Efter en massage kan jeg finde på at bruge produkter fra NU SKIN. Enten for at modvirke tør hud, eller for at tilføre noget ekstra lindring. Baobab-cremen er fugtgiver. Ice dancer-gelen køler og lindrer musklerne i benene. Lufra-gelen renser huden og sørger samtidigt for blødgøre den efterfølgende. Produkterne fra NU SKIN kan du se og prøve i min klinik. Jeg har valgt NU SKIN fordi hele filosofien bag tiltaler mig, og fordi det er produkter jeg kan stå inde for. Du kan købe produkterne fra NU SKIN direkte her fra min hjemmeside, eller du kan opnå en rabat hvis du handler efter endt massage.

NU SKIN-produkter
SELECT-ProfCare

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk