• Behandlinger med kulde, stræk og varme
  • 0904
Behandlinger med kulde, stræk og varme

Har du særlige udfordringer i dine muskler og led – måske en smertefuld m. gluteus minimus – ja så kan jeg finde på at ty til særlige behandlinger, hvor jeg anvender kuldepåvirkning lokalt, for derefter at strække musklen ud, og afslutte med at varme musklen op igen. Det kræver at man ved hvad man foretager sig og hvilke muskler man påvirker. Det er også vigtigt at man ved hvornår kulde er den bedste løsning fremfor varme. Og omvendt.

Hvis du har brug for en massage der går i dybden med vævet, så er en triggerpunktsbehandling vejen frem – måske endda med en mere præcis kulde-stræk-varme-behandling. Book en tid, så finder vi en løsning og en lindring 🙂

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk