• Kulde-stræk-behandling
  • 0908
Kulde-stræk-behandling

Det er torsdag aften og der er fortsat klienter på briksen 💪😀 Lige om lidt kommer en returnerende klient, som skal udsættes for kulde-stræk-behandling. Det bliver først smertefuldt og derefter lindrende! Altså for klienten 😉 Når jeg behandler med kølende gel og derefter strækker en muskel, så er det for at give mulighed for at komme triggerpunkterne til livs. Triggerpunkter har det med reagere på stræk ved at gå i forsvar og trække sig sammen. Det forhindres ved at nedkøle huden. Efterfølgende skal huden varmes op igen så den underliggende muskel ikke nedkøles og dermed resulterer i flere smerter.

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk