• Er du anspændt og/eller stresset?
  • 0914
Er du anspændt og/eller stresset?
inMassage, Trivsel this entry has Ingen kommentarer by admin

Det er af stor betydning at du er læsket; drikker rigeligt – dog ikke for meget, at du er udhvilet; får god søvn, og motionerer. Disse tre balancer er vitale for god velvære. Du kan stadig være anspændt og/eller stresset, selv når du har drukket, sovet og motioneret, og her kan en god massage hjælpe. Hos J H Massage kan du få massage der afhjælper smerter, men du kan også få massage der ikke bare lindrer, men giver velvære. Du er mere en velkommen til at skrive til mig hvis du har spørgsmål. Skriv på jens@jhmassage.dk

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk