• Har du trætte, ømme ben?
  • 0917
Har du trætte, ømme ben?
inMassage, Produkter, Shop this entry has Ingen kommentarer by admin

Hvis jeg har en klient på briksen som har trætte eller ømme ben, vil jeg oftes, efter en triggerpunktsmasage, ty til en aflsuttende behandling med gelen IceDancer fra Epoch-serien.

IceDancer er en gel der, blandt andet indeholder naturlig mynte og menthol, eukalyptus og hestekastanje. Gelen vil på en kølende måde trænge ind opfriske benene. IceDancer genopliver, stimulerer og opfrisker trøtte ben. IceDancer er alkoholfri og ikke-klæbrig – og dermatologisk testet.

Jeg sælger IceDancer fra min shop. Hvis du bestiller IceDancer efter en behandling opnår du rabat.

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk