• Hvad er det egentlig massage kan?
  • 0920
Hvad er det egentlig massage kan?
inMassage, Trivsel this entry has Ingen kommentarer by admin

Den fysiurgiske massage er medvirkende til flere positive ting for din krop. Den særlige form for triggerpunktsmassage, som jeg udøver, er en grundig form for massage, der går dybere i vævet og virker smertelindrende. Men hvad er det egentlig massage kan?

God massage betyder at venekredsløbet fra musklerne øges, og at affaldsstoffer effektivt føres væk. Blodcirkulationen får et boost og friske forsyninger af ilt og næringsstoffer igangsættes.

God massage indeholder ofte strækøvelser, og disse er med til at sikre at musklerne bearbejdes grundigt. Ofte kan arvæv, sener og ledbånd smidiggøres, hvilket kan resultere i at musklens funktion normaliseres.

En effektiv massage kan medvirke til en reducering af spændinger og affaldsstoffer.

Ofte er en god massage også blot en berøring, der giver kroppen en generelt afslappethed, og dermed også kan bedre psyken, da afslappetheden er et vigtigt værn mod fx stress og søvnproblemer mv.

NB! Efter en god massage er det vigtigt at drikke en passende mængde vand. Det er også af betydning af man venter med at indtage et stort måltid, og holder sig fra kaffe og alkohol i op til en time efter behandlingen.

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk