Close

Hvad er det egentlig massage kan?

Den fysiurgiske massage er medvirkende til flere positive ting for din krop. Den særlige form for triggerpunktsmassage, som jeg udøver, er en grundig form for massage, der går dybere i vævet og virker smertelindrende. Men hvad er det egentlig massage kan?

God massage betyder at venekredsløbet fra musklerne øges, og at affaldsstoffer effektivt føres væk. Blodcirkulationen får et boost og friske forsyninger af ilt og næringsstoffer igangsættes.

God massage indeholder ofte strækøvelser, og disse er med til at sikre at musklerne bearbejdes grundigt. Ofte kan arvæv, sener og ledbånd smidiggøres, hvilket kan resultere i at musklens funktion normaliseres.

En effektiv massage kan medvirke til en reducering af spændinger og affaldsstoffer.

Ofte er en god massage også blot en berøring, der giver kroppen en generelt afslappethed, og dermed også kan bedre psyken, da afslappetheden er et vigtigt værn mod fx stress og søvnproblemer mv.

NB! Efter en god massage er det vigtigt at drikke en passende mængde vand. Det er også af betydning af man venter med at indtage et stort måltid, og holder sig fra kaffe og alkohol i op til en time efter behandlingen.