• Vil du vide mere om de produkter jeg sælger?
  • 0926
Vil du vide mere om de produkter jeg sælger?
inProdukter this entry has Ingen kommentarer by admin

Kære klient, kollega, ven eller familiemedlem 🙂

Det er måske med lidt kort varsel, men på torsdag d. 29. september laver jeg et lille salgsfremstød af de produkter som jeg sælger. Det vil være fra kl. 19 til 21:00 på Cafe Fleuri, Nørregade 28 5000 Odense C. Jeg sælger de produkter som jeg bruger i mine behandlinger – og herudover vil der være andre produkter som måske også er interessante. Jeg har også inviteret min kollega Lillian Pabst på besøg. Hun ved endnu mere end jeg gør.

Det koster ikke noget at deltage. Der er en begrænsning på deltagelse, og derfor vil jeg gerne gerne vide hvem der er interesseret og kan dukke op. Tilmeld dig, senest på mandag, på jens@jhmassage.dk

Du kan læse mere om hvilke produkter jeg anbefaler og se alle de andre produkter tilgængelig på https://jhmassage.mynuskin.com/

De bedste hilsner
Jens

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid