• Vil du vide mere om de produkter jeg sælger?
  • 0926
Vil du vide mere om de produkter jeg sælger?
inProdukter this entry has Ingen kommentarer by admin

Kære klient, kollega, ven eller familiemedlem 🙂

Det er måske med lidt kort varsel, men på torsdag d. 29. september laver jeg et lille salgsfremstød af de produkter som jeg sælger. Det vil være fra kl. 19 til 21:00 på Cafe Fleuri, Nørregade 28 5000 Odense C. Jeg sælger de produkter som jeg bruger i mine behandlinger – og herudover vil der være andre produkter som måske også er interessante. Jeg har også inviteret min kollega Lillian Pabst på besøg. Hun ved endnu mere end jeg gør.

Det koster ikke noget at deltage. Der er en begrænsning på deltagelse, og derfor vil jeg gerne gerne vide hvem der er interesseret og kan dukke op. Tilmeld dig, senest på mandag, på jens@jhmassage.dk

Du kan læse mere om hvilke produkter jeg anbefaler og se alle de andre produkter tilgængelig på https://jhmassage.mynuskin.com/

De bedste hilsner
Jens

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk