• Åbningstider i oktober – mød mig på messe
  • 1001
Åbningstider i oktober – mød mig på messe
inKlinik, Vigtig viden this entry has Ingen kommentarer by admin

I de kommende uger er der lidt ændringer i åbningstiden. Normalt holder jeg åbent torsdage (eftermiddage og aftener) og lørdage (hele dagen). I dag lørdag d. 1. oktober er der åbent som vanligt. Torsdag d. 6. oktober er jeg i Tyskland. Lørdag d. 8. oktober er der åbent som vanligt. Torsdag d. 13. oktober vil der være lidt ændringer (som fremgår af kalenderen i bookingsystemet) og lørdag d. 15. oktober er der lukket i klinikken da jeg er på messe med en stand. Du kan møde mig på ETOS Helsemesse 15. oktober Odin Havnepark 5000 Odense C – flere informationer følger 🙂

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk