• Besøg mig på messe 15. oktober
  • 1007
Besøg mig på messe 15. oktober
inKonkurrence, Massage, Messe, Produkter this entry has Ingen kommentarer by admin

Lørdag den 15. oktober er jeg på messe med en stand. Mød mig på stand 63 (kun lørdag). Man kan hilse på, købe sig en let massage på standen, eller høre om de produkter som jeg anvender og sælger. Der vil være 15% på alle produkter ved køb fra standen. Desuden trækker jeg lod om to gratis massager, blandt de som besøger mig på standen. Læs mere om messen her https://etoshelsemesser.dk/odense2022/

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk