• Stress kan behandles med god massage
  • 1009
Stress kan behandles med god massage

At reducere stress er en fordel, som ofte kan opnås gennem massage.

Både den fysiske og den psykiske stress kan behandles. Den fysiske stress forekommer i musklerne efter skade eller overbelastning, hvilket forårsager en opbygning af spændinger, som resulterer i en stigning af smerte. Psykisk stress er forårsaget af et hormon kaldet kortisol, som også kan øge angst og depression.

Hvor små mængder stress kan være godt for en person, kan for meget stress forårsage udmattelse, smerte, frygt for at vende tilbage til det der var årsagen til skaden, tvivl om sig selv mv. Afslapning, lindring af spændinger og ’ro på’ kan være med til at reducere stress og derfor kan en massage være en god ide.

Både den fysiurgiske massage og triggerpunktsmassagen er værd at ty til. Hvor den fysiurgiske massage får musklerne til at slappe af, og lindring sker ved strøg og opvarmning, virker triggerpunktsmassagen ved dyb vævsmassage der lindrer spændinger ved at strække og sprede muskelfibre. Begge former indgår i mine behandlinger.

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk