• Det glæder mig at kunne hjælpe
  • 1014
Det glæder mig at kunne hjælpe

Da jeg valgte at forfølge drømmen om have mere indflydelse på mit virke i denne verden og undersøge om en lille virksomhed kunne få luft under vingerne, så var det med udgangspunkt i at jeg skulle hjælpe andre. Det kan man gøre på mange måder. De fleste af de terapeuter som jeg kender, vil bakke mig op i at noget af det bedste ved deres arbejde er glæden ved at se deres klienter flytte sig/opnå lindring/blive en bedre version af sig selv. Det er bestemt også det der driver mig. 

Hvis man vil have succes som massør er det tillid som er nøgleordet. Den bedste massage gives og modtages når klienten på briksen føler sig tryg og oplever en god behandling. Og der er ingen tvivl om hvad målet med mit virke er. Som massør vil jeg gøre lige det ekstra for mine klienter, og ikke blot udføre afspændingsmassage. For mig handler det om behandlinger der tager udgangspunkt i smertens oprindelse, samt det forløb jeg kan sætte i gang så smerten lindres. Jeg bruger meget tid på at nærstudere mine klienters mulige lindring. Så når en klient vender tilbage til briksen har jeg også en plan for hvad jeg skal gøre. 

Det er ikke kun behandlingerne der interesserer mig. Udover mine klienters ve og vel og den tid jeg bruger på at følge op, så bruger jeg en hel del tid på at forske i massagens mange modaliteter og helbredende behandlinger. Det er blevet et vigtig område for mig. Mit udgangspunkt har været triggerpunktsmassagen. Den dygtiggør jeg mig stadig inden for. I fremtiden vil jeg fordybe mig endnu mere i alle de beslægtede sfærer der er til massagen. Og det er enormt spændende.

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk