• Epoch-serien
  • 1018
Epoch-serien
inProdukter, Shop this entry has Ingen kommentarer by admin

Sole Solution, fra Epoch-serien, er en fodcreme som jeg blandt andet anvender når jeg har klienter der har sprækkede fødder/hæle. Cremen er naturligt parfumeret med knuste allehånde-bær. Den er dermatologisk testet og giver tørre fødder kamp til stregen. Du kan købe de produkter som jeg anvender i mine behandlinger fra min shop. Hvis du handler efter en behandling kan du opnå en god rabat. Man kan naturligvis også købe en hel række af de andre produkter som jeg forhandler via Nu Skin.

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk