• Hvorfor du bør få dig en massage!
 • 1106
Hvorfor du bør få dig en massage!

Foruden det at en massage generelt medvirker til almindelig velvære, så er der også andre årsager til at du bør få dig en massage. Så hvad er det en god massage kan? Den kan mange ting, fx:

 • Reducere muskelspændinger
 • Afstresse
 • Lindre postoperative smerter
 • Afhjælpe fibromyalgi
 • Lindre spændingshovedpine
 • Medvirke til bedre søvn
 • Fremme afslapning
 • Medvirke til lavere blodtryk
 • Være med til at lindre kroniske nakkesmerter
 • Reducere en ellers højfrekvent migræne

Jeg tager udgangspunkt i triggerpunktsmassagen og gør meget ud af at studere mine klienters smerter, så jeg kan give den bedste behandling, eller sende klienten videre til en anden relevant behandler.

Det vil være en fornøjelse at kunne hjælpe. Tøv ikke med at tage kontakt.

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk