• Kender din massør til disse muskler?
  • 1108
Kender din massør til disse muskler?
inMassage, Vigtig viden this entry has Ingen kommentarer by admin

Hvilke muskler er de vigtigste? Og hvor mange muskler har mennesket egentlig?

Det er faktisk ret svært at svare på hvor mange muskler vi har. Der er mere end 700 hvis vi tæller alle typer af muskler med (de glatte, hjertet og knoglemusklerne), men der er ca. 400 som en massør er interesseret i. Og ud af de 400 – som jo alle er vigtige fordi de har en funktion – er der særligt nogle muskler som en god massør bør kende til og kunne behandle.

Nogle af disse vigtige muskler sidder meget forskellige steder i kroppen. De arbejder alle sammen med andre muskler, der derfor også bliver vigtige. Så det bliver faktisk ret så svært at udvælge de muskler som er de vigtigste.

Alligevel vil en god massør forholde sig til fx føddernes abductor-muskler hvis klienten har smerter i fødderne. En god massør vil også ret hurtigt kunne konstatere om psoas-musklerne er årsag til en smerte. Desuden er det næsten sikkert at klienten med smerter i hovedet kan have godt af at massøren behandler sternocleidomasoideus. Og endelig vil en god massør blandet andet undersøge brachioradialis hvis klienten har smerter i hænder og fingre.

Book en tid til massage på jhmassage.dk

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk