Close

Er dine skuldre ømme?

Der kan være flere årsager til ømme og hævede skuldre. Et af de livsvigtige mineraler er magnesium der spiller en stor rolle i både stofskiftet og musklerne evne til at trække sig sammen. Stress kan naturligvis også være en årsag. Det samme kan manglen på rigeligt med væske. Og endelig betyder det også noget hvis man ikke bevæger sig nok. En god massage kan hjælpe med at løsne op i skuldrene.

Hvis du har fire minutter til en pause hvor du kan gøre noget godt for dig selv, ja så kan du også få gang i skuldrene med en lille øvelse. Den tager omtrent 4 minutter. Genenmfører du denne øvelse så ofte du kan vil du opleve en øget tilfredshed med dine skuldre og nakke.

Gør følgende i en glidende bevægelse:

  • Lad armene hænge ned langs siden af kroppen
  • Løft skulderne op mod ørerne og træk derefter skulderbladene sammen på ryggen
  • Lad skulderbladene glide ned
  • Gentag øvelsen 12 gange
  • Skift retning (så skulderbladene trækkes sammen på brystet)
  • Gentag øvelsen 12 gange i den anden retning

Book tid til en massage, så skal hjælpe og medvirke til lindring i dine skuldre.