• Er dine skuldre ømme?
  • 1116
Er dine skuldre ømme?
inMassage, Smertelindring this entry has Ingen kommentarer by admin

Der kan være flere årsager til ømme og hævede skuldre. Et af de livsvigtige mineraler er magnesium der spiller en stor rolle i både stofskiftet og musklerne evne til at trække sig sammen. Stress kan naturligvis også være en årsag. Det samme kan manglen på rigeligt med væske. Og endelig betyder det også noget hvis man ikke bevæger sig nok. En god massage kan hjælpe med at løsne op i skuldrene.

Hvis du har fire minutter til en pause hvor du kan gøre noget godt for dig selv, ja så kan du også få gang i skuldrene med en lille øvelse. Den tager omtrent 4 minutter. Genenmfører du denne øvelse så ofte du kan vil du opleve en øget tilfredshed med dine skuldre og nakke.

Gør følgende i en glidende bevægelse:

  • Lad armene hænge ned langs siden af kroppen
  • Løft skulderne op mod ørerne og træk derefter skulderbladene sammen på ryggen
  • Lad skulderbladene glide ned
  • Gentag øvelsen 12 gange
  • Skift retning (så skulderbladene trækkes sammen på brystet)
  • Gentag øvelsen 12 gange i den anden retning

Book tid til en massage, så skal hjælpe og medvirke til lindring i dine skuldre.

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk