• Stress og forhøjet blodtryk
  • 0120
Stress og forhøjet blodtryk

Jeg åbner inden længe for to nye muligheder for massage i min klinik. Den ene behandling vil have fokus på forhøjet blodtryk. Den anden vil have fokus på at modvirke stress.

Undersøgelser viser at en kort massage tre gange om uge i tre uger har en stor effekt på blodtrykket. Derfor kan man fremover bestille en samlet tid til massage 3 gange ugentligt i 3 uger.

Massage kan medvirke til at reducere stress. Jeg indgår meget gerne i et forløb hvor du får massage en gang ugentligt i 4 uger. Her er der ikke tale om en behandling med hårde tryk eller kraftige strøg, men en afdæmpet massage med henblik på afslappethed.

Indtil videre; indtil massagen kan bookes i mit bookingsystem, kan man skrive direkte til mig på jens@jhmassage.dk eller ringe på 506 506 95

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk