• Skal vi lave en virksomhedsaftale?
  • 0124
Skal vi lave en virksomhedsaftale?
inKlinik, Massage, Smertelindring, Trivsel this entry has Ingen kommentarer by admin

Jeg kunne medvirke til et gode for jeres ansatte.

Læs mere om hvad jeg kan på min hjemmeside og følg mig gerne på de sociale medier.

Der er en hele række af fordele ved en aftale om virksomhedsmassage. Fx kan det medvirke til at forebygge og afhjælpe arbejdsrelaterede skader, eller reducere stress og give mere velvære og energi. Måske endda nedbringe sygefraværet?

Der er tid at spare for medarbejderen da massagen foregår på virksomheden. Det eneste der skal være tilrådighed er et rum og en briks.

Der vil være forskellige behandlinger som kan tilbyde.

Kontakt mig hvis vi skal drikke en kop kaffe sammen og se om vi er et match 🙂 skriv på jens@jhmassage.dk eller ring på 506 506 95.

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk