• Vagusnerven og massage
  • 0205
Vagusnerven og massage

Beskæftiger massører sig også med nerverne? Ja da!

Hvis din massør har læst lidt op på lektien, så vil han/hun vide bare en smule om vigtigheden af vagusnerven.

Min tilgang er den holistiske. Og derfor interesserer jeg mig ikke alene for musklerne, men i lige så høj grad for lymfesystemet, blodcirkulationen, nervebanerne, bindevævet og naturligvis alle triggerpunkterne.

Når først jeg har haft mine klienter i hænderne så ved jeg hvad der vil være den rette behandling når de returnerer til briksen.

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk