• Kan man massere en skildpadde?
  • 0212
Kan man massere en skildpadde?
inKlinik, Kochsgade 23, Massage this entry has Ingen kommentarer by admin

Jeg har en skildpadde stående i klinikken. Ganske vist i en afstøbning og i en guldbelagt form. Den er ment som et ironisk tvist; en morsomhed.

Alle skildpaddens muskler sidder inde under skjoldet. Desuden er mange af den muskler placeret under knoglerne, hvor man hos mennesket har dem uden på knoglerne. Det ville gære det ret så besværligt at massere en skildpadde.

Jeg har læst lidt op på det, og det viser sig at der findes nogle gnubbemetoder man kan ty til i et forsøg på at massere skildpaddens nakke, når den ellers har hovedet ude af skjoldet.

Men ellers skal min skildpadde minde mig – og klienten – om at det er godt at vores muskler; menneskets muskler, er meget lettere at gå til, og at der faktisk findes en lindring for langt de fleste muskelsmerter.

Så svaret på spørgsmålet må være nej, det lader sig ikke rigtig gøre.

Kom og se min skildpadde, så finder vi en løsning og lindring på dine smerter.

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk