• Jeg er temmelig fleksibel ;-)
  • 0311
Jeg er temmelig fleksibel ;-)
inKlinik, Kochsgade 23, Massage this entry has Ingen kommentarer by admin

Jeg er ret fleksibel, så husk at du altid er velkommen til at kontakte mig for at høre om jeg kan lave en behandling uden for almindelig åbningstid. Du finder de almindelige åbningstider her på www.jhmassage.dk/alt-de-praktiske – og du kan skrive til mig på jens@jhmassage.dk eller prøve at fange mig på 506 506 95 (svarer ikke når jeg er i behandling).

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk