• Spændt i nakke og øvre del af ryggen? Her er hvad jeg gør.
  • 0404
Spændt i nakke og øvre del af ryggen? Her er hvad jeg gør.

Hvis du kommer til mig og har spændinger i nakken og den øvre del af ryggen, så er der en række muskler som jeg tager mig af. Hele vores system hænger sammen, så det kan være at jeg opdager noget at tage fat på undervejs, men som udgangspunkt vil jeg massere den øvre og ned del af din m. trapezius, din m. splenius capitis (se billedet), din m. levator scapulae, din m. rhomboideus og selvfølgelig din m. erector spinea. Alle sammen muskler der har triggerpunkter der er værd at arbejde med.

Tøv ikke med at tage kontakt hvis du har brug for en god massage.

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk