Close

Musealbue - smerter i og ved albuen

Musealbue, eller smerter i og ved albuen, grundet meget arbejde med en mus, og ofte i en dårlig sidestilling, er ikke uset. Der er en del danskere som på et eller andet tidspunkt mærker en smerte eller et ubehag ved albuen. Det kan skyldes spil og arbejde ved en computer, men det kan naturligvis også have andre årsager.

Jeg kan behandle musealbuen og jeg kan hjælpe dig med at du fremover undgår smerter grundet arbejdet med en mus.

Musealbue er en lidelse, der opstår i underarmens ekstensorsener (som styrer håndleddet og fingrene). De involverede muskler er ekstensormusklerne, der åbner hånden og bøjer håndleddet tilbage. Som navnet antyder er gamere og folk der arbejder mange timer foran en computer mere tilbøjelige til at opleve denne skade på grund af brugen af ​​musen. På grund af misbrug og ubalance bliver fiberorienteringen af ​​ekstensorsenerne på ydersiden af ​​albuen forstyrret. Denne dysfunktion kaldes tendinopati.

Musealbuen er en tendinopatisk lidelse og IKKE en tendinitisk lidelse. Den tendinistiske lidelse er inflammatorisk – altså en ømhed med hævelse og brændende fornemmelse. Hvis dine smerter kommer af en hævelse er det muligvis ikke en musealbue, men noget helt andet der er galt. Det er den tendinopatiske lidelse jeg kan hjælpe med.

Beslægtet med musealbuen er golfalbuen (Epikondylitis medialis) og tennisalbuen (Epicondylitis lateralis humeri). Hvis du har brug for massage af arme, albue, hænder, håndled og fingre så tøv ikke med at tage kontakt. JEg skal gøre alt hvad jeg kan for at medvirke til lindring.