Close

Smerter i akillessenen?

Har du en akilleshæl, altså smerter i akillessenen så skal du have en god og dybdegående massage af din m. gastrocnemius, m. soleus og m. posterior tibibalis. Smerter i hælen kan nemlig være meget ubehagelige, og gøre det svært at gå eller stå i længere tid ad gangen.

Heldigvis kan jeg muligvis hjælpe dig.

Men inden jeg konstaterer om jeg er den rette til at afhjælpe dine smerter vil jeg undersøge årsagen til smerterne. Det er vigtigt at få den rigtige diagnose for at kunne behandle tilstanden korrekt.

Måske er årsagen plantar fasciitis, en betændelsestilstand i plantar fasciaen, som er bindevævet under foden. Denne tilstand kan opstå som følge af overbelastning eller forkert belastning af foden, fx ved løb på hårdt underlag eller ved forkert fodstilling.

Eller måske er årsagen hælspore, som er en lille knogleudvækst på hælen, der kan trykke på plantar fasciaen og forårsage smerter.

Behandlingen af smerter i hælen afhænger af årsagen til tilstanden.

For plantar fasciitis kan behandlingen omfatte en god massage som den du kan få hos mig. Hvis det handler om hælspore kan behandlingen også omfatte indlægssåler, men i nogle tilfælde kan det være nødvendigt med kirurgisk behandling, og så er det ikke mig der kan hjælpe dig.

Hvis du oplever smerter i hælen kan jeg være den første til at hjælpe. Jeg vil så konstatere om det er muskulært og om jeg kan med virke til lindring. Det vigtigste er at du ikke Ignorerer smerterne og fortsætter med at belaste foden, for så kan tilstanden forværres og føre til mere alvorlige skader og smerter.

Book en tid til en god benmassage.

www.jhmassage.dk/book