• Smerter i akillessenen?
  • 0502
Smerter i akillessenen?
inKlinik, Massage, Tilbud this entry has Ingen kommentarer by admin

Har du en akilleshæl, altså smerter i akillessenen så skal du have en god og dybdegående massage af din m. gastrocnemius, m. soleus og m. posterior tibibalis. Smerter i hælen kan nemlig være meget ubehagelige, og gøre det svært at gå eller stå i længere tid ad gangen.

Heldigvis kan jeg muligvis hjælpe dig.

Men inden jeg konstaterer om jeg er den rette til at afhjælpe dine smerter vil jeg undersøge årsagen til smerterne. Det er vigtigt at få den rigtige diagnose for at kunne behandle tilstanden korrekt.

Måske er årsagen plantar fasciitis, en betændelsestilstand i plantar fasciaen, som er bindevævet under foden. Denne tilstand kan opstå som følge af overbelastning eller forkert belastning af foden, fx ved løb på hårdt underlag eller ved forkert fodstilling.

Eller måske er årsagen hælspore, som er en lille knogleudvækst på hælen, der kan trykke på plantar fasciaen og forårsage smerter.

Behandlingen af smerter i hælen afhænger af årsagen til tilstanden.

For plantar fasciitis kan behandlingen omfatte en god massage som den du kan få hos mig. Hvis det handler om hælspore kan behandlingen også omfatte indlægssåler, men i nogle tilfælde kan det være nødvendigt med kirurgisk behandling, og så er det ikke mig der kan hjælpe dig.

Hvis du oplever smerter i hælen kan jeg være den første til at hjælpe. Jeg vil så konstatere om det er muskulært og om jeg kan med virke til lindring. Det vigtigste er at du ikke Ignorerer smerterne og fortsætter med at belaste foden, for så kan tilstanden forværres og føre til mere alvorlige skader og smerter.

Book en tid til en god benmassage.

www.jhmassage.dk/book

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk