• Fightere fik massage
  • 0514
Fightere fik massage
inKlinik, Massage, Stafet for livet this entry has Ingen kommentarer by admin

J H Massage deltog i lørdag d. 13. maj i Stafet for livet som arrangeres af Kræftens Bekæmpelse.

Det var en fornøjelse at kunne give lidt massage til de fightere som har haft kræften inden på livet.

Jeg kommer gerne igen næste år.

Jeg var heldigvis ikke alene i teltet, for mine gode kolleger Dorthe, Stine og Tina, som alle tre også er massører med hver deres speciale, var der også. Gæve kvinder som jeg har stor respekt for.

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk