• Fodmassage, kan det noget?
  • 0521

Fødder og tæer relaterer til hele din krop, også til hoved, nakke og skuldre. Jeg bruger akupressur de steder hvor jeg ved det har effekt, og hvis en klient har smerter i skuldre og nakke, så vil jeg indtænke fødderne i min behandling. Oftest vælger mine klienter 45 minutters behandling, men der skal faktisk hele 90 minutter til, hvis jeg skal nå en helkropsbehandling, og dermed kan behandle alt fra nakken og hele vejen ned til tæerne.

Tænker din massør på det hele menneske? Jeg gør i hvertfald, og det er derfor jeg anbefaler en helkropsbehandling.

Du skal være velkommen til at skrive til mig hvis du har spørgsmål.

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk