• What the future holds, we don’t know!
  • 0524
What the future holds, we don’t know!
inKlinik, Massage, Vigtig viden this entry has Ingen kommentarer by admin

Hvad fremtiden indeholder, ved vi ikke. Men jeg har i J H Massage kigget mig lidt om efter nogle områder at udvide forretningen på.

Det bliver allerede i 2023 at jeg kan løfte sløret for noget af det jeg har i støbeskeen. Og ja, det bliver noget hvor den analoge og digitale verden smelter sammen, præcis sådan som jeg håber at vores verden bliver ved med at være; ikke kun digital og virtuel, og ikke kun analog, men en blanding der gavner.

Hvis jeg nu siger at massage, akupressur og kunstig intelligens kan gøre noget for hinanden – tror du så på det?

Følg med 🙂

#jhmassage #fremtideerligeomhjørnet

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid