• What the future holds, we don’t know!
  • 0524
What the future holds, we don’t know!
inKlinik, Massage, Vigtig viden this entry has Ingen kommentarer by admin

Hvad fremtiden indeholder, ved vi ikke. Men jeg har i J H Massage kigget mig lidt om efter nogle områder at udvide forretningen på.

Det bliver allerede i 2023 at jeg kan løfte sløret for noget af det jeg har i støbeskeen. Og ja, det bliver noget hvor den analoge og digitale verden smelter sammen, præcis sådan som jeg håber at vores verden bliver ved med at være; ikke kun digital og virtuel, og ikke kun analog, men en blanding der gavner.

Hvis jeg nu siger at massage, akupressur og kunstig intelligens kan gøre noget for hinanden – tror du så på det?

Følg med 🙂

#jhmassage #fremtideerligeomhjørnet

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid

Hvis du vil fortsætte med at anvende dette website med alle dets funktioner skal du overveje at acceptere brugen af cookies. Jeg anbefaler at du kontrollerer cookies via din browser. Klik her for mere information

Jeg har ingen intentioner om at placeres cookies på besøgendes computere når de besøger jhmassage.dk. Jeg anvender systemer som ikke er mine egne, men som jeg abonnerer på for at få mit website til at fungere efter hensigten. Disse systemer placerer muligvis cookies på dit system. Hvis du fortsætter med at bruge jhmassage.dk uden at ændre dine cookieindstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragter jeg dette som din accept af brugen af cookies. Jeg vil opfordre enhver til at installere software der modvirker unødig opsamling af personlige data. Dette kan gøres på forskellig vis alt efter hvilken browser du anvender. Du kan finde hjælp til håndtering af cookies hos fx forbrugerorganisationen TÆNK https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet - Datatilsynet har ligeledes gode informationer https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2019/mar/cookies-hvilke-regler-gaelder/

Luk