• Smerter ved lænden
  • 0904
Smerter ved lænden
inKlinik, Kochsgade 23, Massage this entry has Ingen kommentarer by admin

De lave rygsmerter er slemme når de gør dig mindre mobil. Heldigvis er der mange ting du kan gøre selv for at undgå disse smerter. Får du smerterne alligevel kan en massage være en mulighed for at komme af med dem. Vi ved, at en sund vægt, ingen rygning, jævnlig motion, at holde en god figur, løfte korrekt, skifte siddestilling ofte og have god støtte, samt have godt fodtøj på, afhjælper eller forhindrer smerter i den nederste del af ryggen og lænden. Jeg vil anbefale at anvende smertestillende præparater efter at du har forsøgt dig med massage og akupressur eller fx yoga. Book en tid eller skriv/ring til mig hvis du vil have en snak om hvad jeg kan gøre for dig.

Loading images...

Facebook
Instagram
Snapchat
LinkedIn
Køb produkt
Book tid